Baza sportivă Sf. Eugen‎ > ‎Omisat‎ > ‎Anunţuri‎ > ‎

Week-end

postat 31 ian. 2014, 05:01 de Sf. Eugen De Mazenod   [ actualizat la 21 apr. 2014, 23:34 ]

Seria


Înscrierile

Se fac în perioada 21-22 martie 2014.
Vârstă: născuţi întreCei din PiteştiCei din Piteşti care au mai fost în tabără şi participă pentru prima dată la un campusCei din Piteşti care participă pentru prima dată la o activitate de mai multe zileCei din alte localităţi
01.09.1996 şi 31.08.2004 Dacă au mai participat la un campus solicită cererea de înscriere accesând la formularul on-line, o completează acasă şi pot să o aducă împreună cu donaţia la Mănăstirea Sf. Eugen până la sfârşitul perioadei de înscriere. Eventual pot să aleagă să trimită fișa în forma originală prin poșta română și să facă donația prin bancă până la sfârşitul perioadei de înscriere.  Solicită o întâlnire la Mănăstirea Sf. Eugen cu scopul de a se înscrie. Băieţii şi fetele, cu toate că nu pot semna cererea în momentul înscrierii, trebuie să fie neapărat prezenţi împreună cu unul dintre părinţi. Completează formularul on-line solicitând o întâlnire la Mănăstirea Sf. Eugen cu scopul de a se înscrie. Băieţii şi fetele, cu toate că nu pot semna cererea, în momentul înscrierii trebuie să fie neapărat prezenţi împreună cu unul dintre părinţi. Solicită cererea de inscriere accesând la formularul on-line şi o completează acasă. Trimit cererea de inscriere semnată de către părinţi în forma originală prin poștă română și pot să facă donația prin bancă până la sfârşitul perioadei de înscriere. 
Se afișează 1 elemente din pagina Demersul pentru înscrieri sortate după Vârstă: născuţi între. Vizualizați mai multe »

Formularul on-line pentru cei care participă pentru prima dată este aici

Echipament

Bagajul este bine să conţină schimburi de haine suficiente pentru întreaga perioadă de tabără.  Vizualizează mai multe »
Comments