Baza sportivă Sf. Eugen‎ > ‎Omisat‎ > ‎Anunţuri‎ > ‎

Week-end pentru copii

postat 21 oct. 2012, 23:57 de Sf. Eugen De Mazenod   [ actualizat la 22 oct. 2012, 00:10 ]

O soluţie pentru repararea ceasului este o scăpare adevărată pentru noi toţi! Precum domnul Secundă a rămas 15 ani în fabrică şi noi riscam să rămânem blocaţi la acea clipă în care eram necăjiţi din cauza faptului că trebuia să părăsim tabăra. 

Dar, din momentul în care ne-am dat seama că şi ceasul nostru s-a oprit şi că există o soluţie pentru a-l repara, nu ne mai temem că totul ar putea să se sfârşească.

Acum avem un singur lucru de făcut, să reparăm ceasul!


Vă propunem să ne apucăm în ziua de 
vineri 23 noiembrie, ora 17,00
la Mănăstirea Sf. Eugen

şi să petrecem împreună timpul care va curge în continuare până 
duminică 25 noiembrie, ora 17,00
ALTE INFORMAŢII

Vârsta
copii născuţi între 01.09.2001 şi 31.08.2005

Înscrieri
Copii cu experienţă
Pentru copiii cu experienţă înscrierile se fac în perioada 3-7 noiembrie pe baza formularului ce trebuie completat on-line pe pagina omisat.net/tabaracampus/inscrieri şi semnat de către părinţi la momentul sosirii, vineri 23 noiembrie 2012.

Copii începători
Copiii începători sunt cei care, până acum, nu au participat la nicio tabără organizată de Mănăstirea Sf. Eugen. Pentru a face înscrierea, parinţii lor pot să se întâlnească cu Misionarii Oblaţi în perioada 4-5 noiembrie 2012, între orele 16,00-19,00.
Cine nu se încadrează în orarul propus pentru înscrieri poate să se programeze pentru o întrevedere cu Misionarii Oblaţi altfel, sunând la următorul număr de telefon: 0372.90.00.15.
Copiilor care vin pentru prima dată, dacă în viitor vor dori să participe la taberele organizate de Mănăstirea Sf. Eugen, acest week-end le va fi socotit ca perioadă de probă.

Donaţie
fiecare familie, ţinând cont de ceea ce le este oferit participanţilor în timpul şederii la Mănăstirea Sf. Eugen şi de posibilităţile proprii, poate să facă o donaţie pe măsură.

Echipament
lucruri personale, adidaşi, şapcă, prosoape de baie şi medicamente folosite pentru alergii sau alte patologii personale.
Comments