Baza sportivă Sf. Eugen‎ > ‎Omisat‎ > ‎Ştiri‎ > ‎Arhiva ştiri‎ > ‎

.tu

Finalul unui sit exprimă aproape întotdeauna caracterul sau cel puţin vreun indiciu asupra a ceea ce se încearcă să se prezinte pe web. Se pot întâlni .org, .com, .net, .info şi alte locuri virtuale încărcate de propuneri pentru cei care doresc să intre în contact cu o lume mai mare fără a se mişca de pe propriul scaun.
Atelierul estiv de fraternitate care s-a desfăşurat în Mărăcineni de pe 12 pe 18 august s-a dezvoltat adoptând extensiunea “.tu”.
S-a creat astfel un spaţiu real de viaţă în care Evanghelia a ajutat toţi participanţii să se intereseze de binele celuilalt. O comunitate diversificată de 30 de persoane între 15 şi 67 de ani provenind din Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Brezoi, Târgu Jiu şi Firenze şi crescută treptat prin intermediul primirii călduroase şi al serviciului reciproc. Punctul de plecare al fiecărei zile a fost Cuvântul lui Dumnezeu care a iluminat pe cei care făceau teatru, culegeau cartofi, desenau, curăţau ferestrele murdare de cimentul de la tencuială, găteau sau spălau vasele, văruiau sau cântau. In fiecare seară, aşadar, punctul de sosire a fost viaţa caracterizată în timpul zilei de indicaţiile concrete ale lui Isus. În această dimineaţă am început prin a-i saluta mai întâi pe cei 13 tineri din zonă iar mâine le vom ura drum bun celorlalţi 12 tineri ai comunităţii AMMI din Fiesole care vor pleca cu avionul împreună cu p. Giancarlo Iollo omi. După această săptămână intensă ne-am regăsit cu o casă mai curată şi cu siguranţă mai frumoasă pentru că şi în aceste zile Dumnezeu şi-a găsit locuinţa în mijlocul nostru.
De această dată fotografiile ne-am gândit să le dedicăm experienţelor vieţii cotidiene pe care fiecare le-a sintetizat pe parcursul itenerariului său sufletesc.

ċ
tu.zip
(1210k)
Sf. Eugen De Mazenod,
10 dec. 2008, 08:38
Comments