Vreau să ajut

Noi considerăm că gratuitatea este o valoare care dezvoltă o societate mai dreaptă. Din acest motiv încercăm să stimulăm activitatea educativă prin gratuitate. Cei care acceptă această provocare pot colabora cu noi angajându-se într-una din următoarele propuneri:

A fi voluntar
Pentru a realiza o activitate este nevoie de oameni şi, de obicei, este foarte greu de găsit persoane care pot da din timpul lor. De aceea primul pas este de a-şi manifesta disponibilitatea pentru o colaborare directă la realizarea unei activităţii organizate la Mănăstirea Sf. Eugen. Detaliile acestei colaborări vor fi discutate cu fiecare în parte ţinând cont de timpul real avut la dispoziţie şi de activităţiile planificate.

A căuta voluntari
Dacă tu nu poţi fi voluntar, sau ţi-a plăcut experienţa de slujire trăită la mănăstirea Sf. Eugen, poţi să te angajezi recomandând altora să-şi facă timp pentru cei mai mici.

Persoană de legătură
Grupul de prieteni ai copilului Dv. doreşte să participe în continuare la activităţile propuse de Mănăstirea Sf. Eugen? Pentru a îmbunătăţi comunicarea puteţi să vă oferiţi ca persoană de legătură între mănăstirea şi un grupuleţ de maxim 6 familii. Astfel anunţurile şi informaţiile vor circula mari repede.

2% din impozitul pe venit şi donaţii
Când vă fi momentul puteţi să destinaţi 2% din impozit către fundaţia OMI sau să faceţi o donaţie. Pentru mai multe informaţii clicaţi aici

Colaborare în alte domenii
Misionarii OMI realizează şi alte acţiuni cu caracter filantropic. De exemplu există un proiect în favoarea copiilor cu cerinţe educative speciale încadraţi în şcolile de masă. Dacă doriţi, puteţi afla mai multe informaţii accesând pagina copiices.omisat.net


Formular de contact

Comments